Webinar om overløb

Overløb

data|APX® analysemodul for overløb

Når himlen åbner sig i skybrud, og mængden af vand overstiger kapaciteten i kloaksystemerne, har det store miljømæssige konsekvenser og på sigt økonomiske konsekvenser.

Overløb er desværre højaktuelt på grund af de store klimaforandringer. Vejret bliver mere og mere ekstremt, og det gælder også, når det regner. Derfor ser vi desværre ofte, at der kommer voldsomme skybrud. Disse skybrud kan kloaksystemerne ikke rumme. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at vi løser dette problem. På den måde kan vi undgå situationer, hvor spildevand ender urenset i søer og vandløb, hvor det ikke hører til.

Hos APX10™ ønsker vi at hjælpe spildevandsforsyninger med at få et overblik over, hvor og hvornår de enkelte overløbshændelser optræder. Ved at få denne viden kan spildevandsforsyningerne i fremtiden renovere og planlægge, så der kommer færre overløb. Dette gør vi med vores analysemodul i vores data|APX®-platform, der analyserer og visualiserer konsekvenserne baseret på data fra eksisterende SRO-systemer og IoT-sensorer.

Se eller gense webinaret omhandlende overløb herunder:

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

 

Hør mere om vores løsning

Hvis du ikke har et forudgående kendskab til vores løsning, så kan du få en kort introduktion ved at se videoen her på siden.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores analysemoduler i data|APX® så hold øje med denne side, hvor vi snart vil åbne for tilmelding til næste webinar.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.