APX10 inviterer til webinar om datakvalitet

Vi er klar med et nyt webinar efter to gode webinarer om uvedkommende vand og overløb. I denne omgang omhandler webinaret datakvalitet. I vores data|APEX-platform har vi finpudset og opdateret vores datakvalitetsmodul, og det har du nu mulighed for at se og høre mere om.

Datakvalitet

Data har en helt særlig plads i vores virksomhed. En god datakvalitet af forsyningernes egen ledningsregistrering er den vigtigste faktor for, at vi kan foretage retvisende analyser i data|APEX-platformen. I vores datakvalitetsmodul er det muligt at få indsigt i manglende eller misvisende registreringer i forsyningens ledningsnet. Forsyningerne får dermed et overblik over, hvilke væsentlige parametre, som bør opdateres på ledninger og komponenter, og om ledningsnettet er koblet korrekt sammen.

Hør mere om vores løsning

Skulle ovenstående have en relevans for din virksomhed, så er skal du ikke tøve med at tilmelde dig vores webinar. Der er ubegrænset pladser, så du kan sagtens have en kollega med, så I sammen kan høre om vores løsning. Der er sat god tid af til at kunne stille spørgsmål til vores oplæg, hvor vi vil gennemgå vores datakvalitetsmodul samt de nye opdateringer.

Webinaret finder sted den XX. januar 2020 kl. 14:00 – 14:30. Du kan tilmelde dig webinaret nederst på siden ved at indtaste dine oplysninger. Herefter modtager du en bekræftelsesmail med en Skype-invitation, du bedes acceptere.

Hvis du ikke har et forudgående kendskab til vores løsning, så kan du få en kort introduktion ved at se nedenstående video. Hvis du gerne vil høre mere om vores andre moduler, så kan de se eller gense tidligere webinarer her. Her vil der løbende blive opdateret med vores forskellige webinarer, så du altid har mulighed for at være opdateret.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Tilmelding til Webinar

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]