Velkommen til Vesthimmerlands Forsynings

Danmarks bedste digitale vand-fællesskab udvider.

Vesthimmerlands Forsyning bliver det nyeste medlem af APX10™-netværket efter en succesfuld og coronavenlig onboarding, som udelukkende er foregået virtuelt.

Hos APX10™ ser vi frem til at arbejde sammen med en forsyning, der tør tage digitalisering til sig og udnytte eksisterende data i vores datadrevne platform og derved opnå positive resultater sammen. Ved brug af data|APX® vil Vesthimmerlands Forsyning få et fuldt forsyningsoverblik og de rette data til at kunne identificere og vurdere fremtidige investeringsbehov.

”Vi er glade for den netop hurtigt overståede onboarding på data|APX®-platformen, som er gået upåklageligt på trods af den uvante situation med COVID-19. Vi ser nu frem til at få fuld valuta af vores aktiver med hjælp fra data|APX®”, udtaler Morten Aaby Nielsen, adm. direktør hos Vesthimmerlands Forsyning.

Vi glæder os til at være med på rejsen med Vesthimmerlands Forsyning

Vores egen salgsdirektør, Morten Kristensen, er begejstret for at netop få Vesthimmerlands Forsyning på platformen:

”Vesthimmerlands Forsyning er en forsyning, som gerne vil tage digitalisering til sig og udnytte eksisterende datagrundlag til at understøtte fremtidige investeringsbeslutninger. Her er data|APX® en optimal løsning til at kunne hjælpe dem på rette vej, og vi glæder os til at være med på rejsen”, udtaler salgsdirektør, Morten Kristensen.

Vi glæder os til det videre samarbejde med Vesthimmerlands Forsyning.

Latest from APX10

Digital Transformation

Digital Transformation

Allocating time to implement digital solutions is crucial for optimizing efficiency and should be considered a key priority for every organization.

IFAT 2024

IFAT 2024

Meet us at IFAT 2024 in Munich, where we will be presenting our innovative software in Hall C3.