Velkommen til Fors A/S

Fors A/S APX10

Vi er stolte over at hjælpe en af Danmarks største multiforsyninger med at tage Asset Management til det næste niveau, og som resultat af endnu en hurtig implementering kan Fors A/S allerede henover sommeren trække i arbejdstøjet og komme i gang med løsningen.

”Vi har valgt APX10™ af flere årsager. Systemet kan håndtere visualisering og prioritering af ledningsrenoveringer, ud fra en risikobetragtning, og kan samtidig bidrage til indsatsen mod overløb. Netop kombinationen af mange forskellige datakilder og typer har været én af hovedårsagerne til vores valg”, udtaler Klaus Hvass Kjeldgaard, Asset Manager, Fors A/S.

Hos APX10™ ser vi vores kunder som samarbejdspartnere, hvor vi i samarbejde udvikler vores løsning. Dette har også været en af årsagerne til, at Fors A/S har valgt at blive en del af APX10™-familien.

”APX10™ er meget indstillede på at videreudvikle systemet i samarbejde med kunderne, hvilket giver god mulighed for at udvikle løsninger, der bliver specifikt tilpasset branchens behov. Vi ser frem til at komme i gang med at bruge systemet mere aktivt”, afslutter Klaus Hvass Kjeldgaard.

Hos APX10 ser vi frem til et godt samarbejde med Fors A/S.

Latest from APX10

IFAT 2024

IFAT 2024

Meet us at IFAT 2024 in Munich, where we will be presenting our innovative software in Hall C3.

Missouri Section AWWA’s Show-Me Magazine

Missouri Section AWWA’s Show-Me Magazine

Water Infrastructure Challenges and Data-Driven Solutions We are happy to announce an article by James Kelleher from APX10, published in the Summer 2023 edition of Missouri Section AWWA's Show-Me Magazine. In this article, James delves into insightful topics related...