Datadrevne beslutninger i forsyningsbranchen

Datadrevne beslutninger vinder frem i mange brancher. Dette gælder også i forsyningsbranchen, hvor mange virksomheder står overfor en digital transformation.

Hvordan skal forsyningerne så forholde sig til data, og hvordan kan data være effektive i forsyningsbranchen? Det kan du læse mere om her.

Data er guld

Forsyningerne har et unikt og voksende datagrundlag, som eksisterer hos forsyningerne selv og som offentligt data. De kan være guld værd for forsyningerne, hvis de kan blive anvendt effektivt. Det ønsker vi at hjælpe med. Med vores datadrevet data|APX®-platform er det muligt at bringe disse data i spil i én samlet platform. Platformen danner grundlag for dybdegående dataanalyser af forsyningernes aktiver.

Få et unikt overblik

En stor udfordring ude hos forsyningerne er det overordnet overblik over deres aktivers tilstand. Ved at analysere på forskellige datakilder, så kan data|APX®-platformen hjælpe forsyningerne med at identificere kritiske områder. Områder, der kræver en handling. Dette kan eksempelvis være områder med risiko for overløb.

Datadrevne beslutninger i stedet for “mavefornemmelse”

Datadrevne beslutninger handler derfor i høj grad om at basere fremtidige beslutninger på dataanalyser. De skal erstatte ”mavefornemmelse”, når der skal træffes investering- og renoveringsbeslutninger. På den måde kan forsyningerne få mest muligt ud af deres investeringskroner.

Tag på en digital rejse med APX10

Hos APX10 hjælper vi lige nu en stor del af de danske forsyninger med deres digitale transformation. Du kan blandt andet læse om vores samarbejde med Herning Vand, der har fået et stærkere og mere dynamisk overblik, som de kan bruge til prioritering og planlægning. Herning Vand vurderer, at vil kunne se direkte besparelser på OPEX og CAPEX på minimum 10-15% på årlig basis.